Design kotak yang buat pelanggan terpegun

Ramai yang ada tanya pendapat kami, perlu ke buat design kotak yang berkualiti? Jawapan kami ringkas sahaja. Kalau pelanggan inginkan meletakkan produk mereka pada satu standard atau dengan harga yang munasabah perlu lah ada design kotak yang berkualiti.

So ini kami berikan salah satu idea design kotak atau design packaging yang berkualiti.

Design nampak kemas dan berkualiti. Kalau harga ratus pun rasa pelanggan tak kecil hati. heheh tapi ingat. Biarlah kena dengan kualiti produk.

 

Design kotak teh ni pun nampak cantik je kan. rasanya ada tak pelanggan simpan kalau kotak cantik macam ni. hehehe. Maybe ada pelanggan siap frim lagi design kotak ni didinding. hehehhe.

Design packaging begini sangat sesuai dengan target pelanggan perempuan. nampak ceria dan lebih kepada remaja. Cantik kan.

 

So anda bersedia nak buat design kotak sendiri? apa kata hubungi kami atau dapatkan quoatation lebih pantas disini. >> quotation 

No Comments

Post A Comment